Kabel-TV, Fiber-Lan, Antenn och paraboler

Bildnamn Bildnamn Parabolinstallation

Vi är experter och ett av Gotlands ledande företag inom kabel-TV, Fiber-Lan, Paraboler och Antenner och jobbar i nära samarbete med ComHem, Canal-Digital, Viasat och Boxer. Vi har Cant-auktorisation inom alla dessa områden vilket säkerhetsställer kvaliéten och kraven inom branschen. Vi utför alla slags installationer och självklart service och underhåll inom dessa områden.

                                                              

www.comhem.se                                                                       

www.canaldigítal.se

www.viasat.se

www.boxer.se

www.cant.se

Elinstallationer

Vi utför nästan alla förekommande elinstallationer och vi hjälper dig självklart med rotavdrag. Vi har allmän behörighet och är utbildade på ''säker gård'' vilket innbär att vi får och kan utföra alla slags elinstalltioner inom lantbruk.

Vitvaruservice

Vi servar tvättmaskiner, diskmaskiner, kyl/frys och allt annat i kategorin vitvaror. Vi är knutna till den rikstäckande servicekedjan Garantgruppen inom vitvaror (kyl/frys, disk, tvätt, med mera). Därutöver har vi ett antal exklusiva avtal med fristående leverantörer. Genom servicekedjan har vi en ännu större erfarenhetsbank att hämta kunskap från, med hjälp av ett bra intranet och anordnande av utbildningar.

www.garant.se

Bildnamn Bildnamn Elinstallationer